Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur ile Nilüfer arasındaki buzlar eridi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’a ulaşamadığı için şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu’yu suçlamıştı. 26 Ağustos 2024 tarihinde Haber Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, ünlü haber sunucusu Reha Muhtar’ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, oğlunu kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Yaşanan gerginliğin ardından taraflar arasındaki buzlar günler sonra eridi. Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada birbirlerinden özür dilediklerini açıkladı. Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Son günlerde travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmıştır, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir. Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci anne Deniz Uğur ve ablası Ayşe Uğur Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler.”

Bu açıklama ile taraflar arasındaki anlaşmazlık sona ererken, çocukları için daha sağlıklı bir iletişim ortamı sağlama kararı alındığı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur ile Nilüfer arasındaki buzlar eridi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!