İrem Derici’nin Eski Aşkı İle Karşılaşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı İrem Derici, son konserinde eski sevgilisi Atakan Işıktutan’ı sahnede karşısında gördü. Derici’yi izlemeye gelenler arasında Işıktutan da bulunuyordu.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, sahne performanslarına ara vermeden devam ediyor. Atakan Işıktutan ile yaşadığı büyük aşkın ardından ansızın ayrılık kararı alan Derici, “Korkunç yoğun tempoda çalışıyoruz ve birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

İrem Derici’nin son konserinde eski sevgilisi Atakan Işıktutan da yer aldı ve sahnede Derici’yi izledi. Işıktutan’ın eski sevgilisine gülümseyerek baktığı anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İrem Derici, eski sevgilisini karşısında görünce “Ex aşkım bana neler ettin” şarkısına başladı ve ardından “Hoş geldin keşke hiç gitmeseydin” sözleriyle duygularını dile getirdi. Bu anlar, sosyal medyada da olay oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İrem Derici’nin Eski Aşkı İle Karşılaşması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!