Solskjaer’den Gençlere Güçlü Destek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve sadece 2 gol atan, yanı sıra 6 asist yapan 19 yaşındaki Semih Kılıçsoy ile 1 gol ve 1 asistle sahada yer alan 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu’na özel bir ilgi gösterdi.

Genç futbolcular üzerinde titiz bir çalışma yürüten Norveçli teknik adam, ekibinden de bu iki yeteneği yalnız bırakmamaları hususunda talimatlar verdi.

Her iki oyuncunun da gol ya da asist kaydetmekten ziyade iyi performans gösterip gelişimlerine odaklanmalarını isteyen Solskjaer, genç santrforlarına motivasyon sağlıyor.

Semih’in üzerindeki baskının farkında olan tecrübeli çalıştırıcı, bu durumun performansını olumsuz yönde etkilediğini düşünüyor ve futbolcusuyla hem antrenman sırasında hem de sonrasında bireysel toplantılar gerçekleştiriyor.

19 yaşındaki oyuncuya, maçlarda hangi pozisyonlarda ne tür aksiyonlar alması gerektiğini detaylı bir şekilde aktarıyor.

AYRILIĞA İZİN VERMEMİŞTİ

Solskjaer, Eyüpspor başta olmak üzere Süper Lig kulüplerinin kiralamak istediği Mustafa Hekimoğlu’nun ayrılığına kesinlikle izin vermemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Solskjaer’den Gençlere Güçlü Destek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!