Kahveci Kütahya’da Belediye Başkanlığına Resmen Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’nın yeni belediye başkanı olan Eyüp Kahveci, Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra vatandaşlarla birlikte Kütahya Adliyesi’nden belediye binasına kadar bayraklar ve sloganlar eşliğinde yürüdü. Devir teslim töreninde MHP’li Başkan Alim Işık’ın makamında bulunmadığı görüldü. Resmi olarak göreve başladıktan sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “40 bin 739 oy ve 571 farkla bu sabah seçim sonucu tescillenmiştir. Kütahya’ya hayırlı olsun” dedi.

Kütahya Belediyesi önünde bir açıklama yapan Kahveci, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyeciliğini Kütahya’ya getireceğiz. Kütahya bize önemli mesajlar verdi. Kütahya bize ‘Kavga etmeyin, refahı, barışı, ekonomik iyileşmeyi sağlayın. Kurumlarla işbirliği yaparak Kütahya’yı dönüştürün. Bizi Eskişehir gibi ilerletin, bekliyoruz’ dedi” şeklinde konuştu.

Halkın talepleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Kahveci, “Burada politika ve siyaset yapmayacağız. Hiçbir çalışanımız, belediye mensubu, müdür veya başkan yardımcısı dahil olmak üzere hiç kimse siyaset yapmayacak. Buna izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayı Eyüp Kahveci 40 bin 739, MHP adayı Alim Işık 40 bin 16 ve AK Parti adayı Kamil Saraçoğlu 38 bin 146 oy almıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahveci Kütahya’da Belediye Başkanlığına Resmen Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!