Fenerbahçe’nin Süper Kupa Talebi Reddedildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Süper Kupa İçin Talepleri Reddedildi

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe’nin 7 Nisan’da Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçının ileri bir tarihe ertelenmesi ve yabancı hakemle oynanması talebine olumsuz yanıt verdi. Fenerbahçe’nin bu talebi, Süper Kupa tarihinin daha önceden iki kulüp arasında belirlenmiş olması sebebiyle kabul edilmedi.

Süper Kupa maçının 7 Nisan’da oynanacağı kesinleşti. Fenerbahçe’nin ise maça U19 takımıyla çıkabileceği belirtildi. Kulübün aldığı kararı açıklayan Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, şu açıklamalarda bulundu:

“Alınan karar çerçevesinde, uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda Süper Kupa maçlarına çıkmama kararı alındı. U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gideceğiz ancak Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulunduk. Bu kararın net bir şekilde maçlara çıkmamak anlamına gelmediğini belirtmek isterim. U19 takımıyla maça çıkma kararı aldık. Ancak TFF’den Süper Kupa maçının ileri bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceği veya yabancı hakem atanıp atanmayacağı konusunda bilgi bekliyoruz. Bu yönde bir değişiklik olmadığı sürece, U19 takımıyla maça çıkmaya hazırız. Taraftarlarımızın endişe duymasına gerek yok. U19 takımıyla oynamamız halinde maç uzun sürmeyecek. Bu yüzden ertelemeyi bekliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Süper Kupa Talebi Reddedildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!