Amir Hadziahmetovic: Beşiktaş’ta Oynamak Gurur Verici

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın Boşnak futbolcusu Amir Hadziahmetovic, deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 yenerek elde ettikleri galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili düşüncelerini paylaşan Hadziahmetovic, “Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyorduk. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik, bu bizim için önemliydi. Gruplardan lider olarak çıktık ve çeyrek finaldeki maçımızı kendi sahamızda oynayacağız.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GURUR VERİCİ”

Beşiktaş’ta futbol oynamanın kendisi için pek çok anlam ifade ettiğini vurgulayan 27 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Beşiktaş’ı gerçekten çok özledim. Bu takımda oynamak benim için son derece gurur verici ve keyifli bir deneyim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Amir Hadziahmetovic: Beşiktaş’ta Oynamak Gurur Verici

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!