Antalya’nın Alanya ilçesindeki GAİN Park Stadı’nda oynanan karşılaşmada Ümit Milli Futbol Takımı, Kosova’ya karşı Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Yiğit Efe Demir, Yasin Özcan, Berkay Yılmaz, İzzet Çelik, Yunus Emre Konak, Başar Önal, Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy ve Poyraz Efe Yıldırım 11’i ile sahada yer aldı.
Rakip takım Kosova ise Seji, Sahitaj, Shala, Zeqiraj, Vokrri, Muqaj, Maloku, Xhylani, Frokaj, Gashhijani ve Bitiqi 11’i ile mücadele etti.
Ümit Milli Takım, 10. dakikada İzzet Çelik’in attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı.
SEMİH KILIÇSOY’UN PENALTI GOLÜYLE GELEN GALİBİYET
Kosova, 33. dakikada Frokaj’ın kaydettiği golle skoru eşitleyerek durumu 1-1 yaptı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre bu skorla kapandı.
İkinci yarıda Türkiye’den Semih Kılıçsoy, rakip ceza sahasında Kosovalı oyuncu Selmonaj’ın elle müdahalesi sonucu kazanılan penaltıyı, 65. dakikada başarıyla değerlendirerek Türkiye’yi 2-1 öne geçirdi.
Karşılaşma, Türkiye Ümit Milli Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.