Türk Milliyetçiliği İçin Hodri Meydan!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Avaz Araştırma ve Strateji Merkezi tarafından Ankara Gençlik Parkı’nda düzenlenen ‘Son Başbuğ Alparslan Türkeş’ konulu panele katıldı. Panel öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın DEM Parti heyeti ile gerçekleştirdiği görüşmelere dair değerlendirmelerde bulundu. Dervişoğlu, “Bir dönem askıya alındığını düşündüğümüz sürecin yeniden gündeme geldiğini görmekteyiz. Bunun ne zaman yaşandığına dikkat edilmesi gerekiyor. Okyanusun ötesinden ABD’den Trump, ‘Ben Erdoğan’ı severim, bilirim ki o da beni sever’ şeklinde açıklamalar yaptıktan sonra karşılıklı verilen sözlerin yerine getirilmesi adına bir takvim şimdiden gündeme gelmiş durumda.” ifadelerini kullandı.

DEM Parti İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan’ın İtalya’da katıldığı etkinliklere değinen Dervişoğlu, “İtalya’da düzenlenen etkinlikler, o bölgeden gelen duyumlarla gündeme geldi. Öcalan, daha önce Suriye’den ayrıldıktan sonra İtalya’da bulunmuştu. Bu durum, bazı siyasi faaliyetler için uygun bir zemin oluşturuyor. Pervin Buldan’ın dile getirdikleri benim için önemli değil. Çünkü ben Öcalan’ın temsilcileriyle ilgilenmiyorum. Ancak bir yöntem ve takvim belirleniyorsa, bu durumun iktidar olmaksızın işlemesine imkan bulunmuyor. Bu nedenle Erdoğan ve onun temsilcileri konuşmalıdır.” şeklinde konuştu.

Dervişoğlu, “Bu işlerin dış destekli olduğunu sürekli vurguladım. Kendisine bağlı bazı taahhütlerden doğduğunu ifade ettim. Görünen o ki, söylediklerimizde haklıyız. Milletimizin bu sese kulak vermesi lazım. Konya’da Konyalılara, ‘Böyle bir duruma izin verecek misiniz?’ diye sordum; aldığım cevap ‘Hayır’ oldu. Bu sesi hem Erdoğan’ın hem de Bahçeli’nin duyması gerekiyor. Buradan bir kez daha ifade ediyorum; binlerce evladımızın katili ve Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısına saldıran, Türk vatanının bütünlüğüne zarar vermeye çalışan birinin hükümlü olduğu bir yerden örgüte liderlik etmesi ve bu ülkeyi yönetenlerin, bu kişiyi kabul etmeleri bizim açımızdan kabul edilebilir değildir. Bir taraf burası, diğer taraf ise hükümet. Meydan okuyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Milliyetçiliği İçin Hodri Meydan!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!