Trabzon’da Sağanak: Sokaklar Su İçinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da dün yağan şiddetli sağanak, yaşamı olumsuz şekilde etkiledi. Kent merkezinde bir saat içerisinde metrekareye düşen 63 kilogram yağış, cadde ve sokakları suyla doldururken, bazı konut ve iş yerlerinin zemin ile bodrum katlarını da su bastı.

Bu durum, vatandaşları zor durumda bırakırken, acil yardım ekipleri de su baskınlarının yaşandığı bölgelerde çalışmalara başladı. Altyapı sistemlerinin yetersiz kalması nedeniyle meydana gelen su birikintileri, sürücüler ve yayalar için tehlikeli bir ortam yarattı.

Meteoroloji yetkilileri, bu tür sağanakların önümüzdeki günlerde de devam edebileceğini bildirdi. Kent sakinlerine, olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olmaları ve tedbirlerini almaları tavsiye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzon’da Sağanak: Sokaklar Su İçinde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!