The Bear 14 Adaylıkla Rekor Kırdı, Türk Dizisi Sürpriz Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternet üzerinden yapılan oylamayla farklı kategorilerdeki enlerin belirlendiği ödül töreninde, The Bear adlı yapımdan 14 adaylıkla rekor kırıldı. Öte yandan, Türk yapımı bir dizi de sürpriz bir şekilde adaylık elde etti.

Şerbo’nun Pembe ve Kıvılcım karakterleri, Sibel Taşçıoğlu ve Evrim Alasya tarafından canlandırılarak, ödüle aday olan altı kişi arasında yer aldı. Taşçıoğlu ve Alasya, “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde aday gösterildiler ve bu kategoride Ella Purnell, Anna Sawai, Emma Stone ve Imelda Staunton gibi isimlerle yarışıyorlar.

Kızılcık Şerbeti adlı dizi ise “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinin yanı sıra “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” kategorisinde de aday gösterildi. Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar, bu kategoride Christine Baranski, Olivia Colman, Elizabeth Debicki, Greta Lee ve Lesley Manville gibi isimlerle yarışacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
The Bear 14 Adaylıkla Rekor Kırdı, Türk Dizisi Sürpriz Yaptı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!