Son haberlere göre, İstanbul’da bulunan Yunus Emre Erkek Yurdu’nda akşam saatlerinde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek çevredeki binalara sıçramıştır. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınmış olup, yurtta kalan tüm öğrenciler tahliye edilmiştir.
Olayın yaşandığı yer olan yurt binasında çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşanmış, öğrencilerin ve yurt çalışanlarının kurtarılması için yoğun çaba sarf edilmiştir. Yangına neden olan sebepler henüz netlik kazanmamış olup, emniyet yetkilileri konuyla ilgili detaylı inceleme başlatmışlardır.
Yangın esnasında yaralanan veya dumandan etkilenen herhangi bir kişi bulunmamaktadır. Ancak maddi hasarın büyük boyutlarda olduğu belirtilmektedir. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma sürmektedir.
Yangın sonucunda zarar gören yurt binasının tamiri için gerekli çalışmaların başlatıldığı bilgisine ulaşılmıştır. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmek için Haber7’yi ve sosyal medya hesaplarınızı takip etmeyi unutmayın.