Son Dakika: AYAR-3 Operasyonunda 50 Milyon TL Değerinde Sahte Altın Ele Geçirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana, Mersin, Yozgat ve Kahramanmaraş illerinde düzenlenen AYAR-3 operasyonları sonucunda sahte altın atölyesinde yaklaşık 50 milyon TL değerinde sahte altınlar ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyon hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 3 bin 646 adet çeyrek altın, 811 adet yarım altın, 1614 adet tam altın ve 57 adet reşat altının ele geçirildiğini belirtti.

Operasyonlar kapsamında Paraya Eşit Sayılan Değerlerde Sahtecilik suçunu işlediği tespit edilen 13 şüpheli de yakalandı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda Adana merkezli Mersin, Yozgat ve Kahramanmaraş illerinde faaliyet gösteren kaçakçılara ve sahtecilere yönelik başarılı bir operasyon düzenlendi.

Operasyonlar sonucunda 14 adet tam altın kalıbı, 13 adet yarım altın kalıbı, 10 adet çeyrek altın kalıbı, 10 adet altın kalıplarına ait halka, 4 adet basıma hazır pul altın ve siparişlere ait evraklar ele geçirildi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polisleri tebrik eden yetkililer, milletin dualarıyla desteklenen operasyonların devam edeceğini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Son Dakika: AYAR-3 Operasyonunda 50 Milyon TL Değerinde Sahte Altın Ele Geçirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!