Sinan Ateş’in Eşi Müsavat Dervişoğlu’nu Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayşe Ateş, eşi Sinan Ateş’in davasına destek veren İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti. Genel merkezde gerçekleşen 1 saatlik görüşme sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ateş, görüşmenin olumlu geçtiğini ve Dervişoğlu’nun 1 Temmuz’daki duruşmalarına katılacağını ifade etti.

Ateş, eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’a yöneltilen sorulara da cevap verdi. Kılavuz ile ilgili iddiaları doğrulayan Ateş, gerekenin zaman içerisinde yapılacağını belirtti. Cinayeti soruşturan yargı mensuplarının Ankara’dan uzaklaştırılması konusuna da değinen Ateş, siyasi cinayetin üzerindeki karanlık elin bulunması ve aydınlatılması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un özel kalemi ve şahsi numarasını kendisine verdiğini belirten Ateş, dosyalarını hazırladıklarında Tunç’a ileteceklerini açıkladı. Bu detayı ilk kez paylaşan Ateş, hızlı bir şekilde çözüm bulunması talebinde bulundu.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sinan Ateş’in Eşi Müsavat Dervişoğlu’nu Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!