Sibel Can, geçmişteki saplantılı bir hayranının kendisi için yarattığı sıkıntılara dikkat çekti.
Katıldığı bir programda yaşadığı şok edici olayları paylaşan ünlü sanatçı, hayranlık duygusunun tehlikeli bir boyuta ulaştığını ifade etti.
“BENİ EŞİ, ÇOCUKLARIMI DA KENDİ ÇOCUKLARI GİBİ GÖRMEYE BAŞLADI”
Sunucunun, “1990’lar ve 2000’lerde herkesin platonik aşkıydınız. Hiç unutamadığınız bir aşk ilanı var mı?” sorusuna Sibel Can, yanıt olarak şunları söyledi;
Bu durumu tam anlamıyla bir aşk ilanı olarak tanımlamak zor; fakat fanatik bir hayranımın durumu oldukça abarttı. Beni kendi eşi ve çocuklarını, benim çocuklarım gibi görmeye başladı. Bir gün, yardımcılarımın açtığı büyük bir koli geldi.
Koli içerisinden domates, biber, açık lokum, reçel, bana bir gecelik, bir de paçalı don ile Melisa’ya ait bir elbise çıktı.
Koliyle birlikte gelen mektupta ise, ‘Ben İstanbul dışındayım, lütfen çocuklarıma iyi bak. Az kaldı karıcığım, geleceğim. Melisa lokumu çok seviyor diye ona da aldım’ yazıyordu.
“O AN GERÇEKTEN KORKTUM”
Sibel Can, zamanla gönderilen başka bir koliden çıkan bıçakla yaşadığı korkuyu ise şu şekilde anlattı;
“Bir gün gelen koliden bir bıçak çıktı. O an gerçekten çok korktum. Dedim ki, bu artık normal değil. Hızla emniyete başvurduk. Neyse ki polis ekipleri derhal harekete geçti ve bu saplantılı hayrana ulaşmayı başardı. Allah iyilik versin.”