Sanchez Derbide Oynayabilecek, Taraftar Sevindi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da, Kolombiya Milli Takımı’nda sakatlık yaşayan Davinson Sanchez’in durumu futbol camiasında büyük bir merak konusu haline gelmişti.

Sarı-kırmızılı ekipten müjdeli bir haber geldi: Davinson Sanchez iyileşti.

DERBİDE OYNAYABİLECEK

Kolombiya’nın Brezilya ile oynadığı karşılaşmada, Alisson Becker ile yaşadığı çarpışmadan dolayı oyundan çıkan ve Paraguay maçı için forma giyemeyen Davinson Sanchez, Beşiktaş derbisinde sahada olma ihtimali ile sevindirdi.

Yapılan kontrollerinin olumlu sonuçlanması, Kolombiyalı savunma oyuncusunun derbide oynamasının önünü açtı.

KONTROLLERİ TEMİZ ÇIKTI

Eğer teknik direktör Okan Buruk, Davinson Sanchez’i tercih ederse, oyuncunun Beşiktaş karşısında sahada olacağı duyuruldu. Bu sezon Galatasaray formasıyla 32 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki Sanchez, 4 gol atarken, 2 asist de gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sanchez Derbide Oynayabilecek, Taraftar Sevindi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!