Samsung, Android 15 tabanlı yeni arayüzü olan One UI 7 güncellemesini erteledi. Şirket, beta sürümü için herhangi bir tarih vermeyi düşünmüyor.
Google, Pixel telefonları için Android 15 geliştirici ön izleme sürümünü önceki aylarda yayınlamıştı. Bu güncelleme, ilk olarak Google modelleri için sunulacak ve daha sonra diğer akıllı telefon üreticilerine de ulaşacak.
Samsung’un temmuz ayında duyurmayı planladığı One UI 7.0 beta programı ertelendi. Şirketin yeni güncellemeyi belirsiz bir süre için ertelediği öğrenildi. Son dönemde, Samsung Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 arayüzü üzerinde çalışıyor ve bu nedenle One UI 7.0 beta güncellemesini yetiştirmekte zorlanıyor.
One UI 7 Beta’yı alacak ilk modeller arasında Galaxy S24 serisi bulunuyor. Güney Koreli teknoloji şirketi, beta güncellemesini Galaxy S23 serisi, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 dışındaki bazı eski seriler için de genişletmeyi planlıyor.
Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesini alacak tüm modeller şunlar: Galaxy S serisi, Galaxy Z serisi, Galaxy A serisi, Galaxy F serisi, Galaxy M serisi ve Galaxy Tab serisi. Bu modeller arasında birçok farklı cihaz yer alıyor.