Süper Lig’de Başakşehir ile gösterdiği performans ile dikkat çeken Krzysztof Piatek hakkında ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı.
Polonya kaynaklı Meczyki.pl üzerinden bilgi veren gazeteci Tomasz Włodarczyk, 29 yaşındaki forvetin devre arasında Beşiktaş’ın radarında olduğunu bildirdi.
BEŞİKTAŞ LİSTEDE
Piatek, kış transfer döneminde sadece Türkiye’den değil, Avrupa’nın önde gelen liglerinden de önemli teklifler aldığını vurguladı.
“İKİ BÜYÜK LİGDEN SOMUT TEKLİFLER ALDIM”
Mateusz Swiecicki ile gerçekleştirdiği röportajda konuşan Piatek, “İki büyük ligden somut teklifler aldım. Transfer döneminin bitimine 5 saat kala çok güçlü bir takımdan cazip bir teklif geldi. Karar vermek için zamanımız olsaydı, belki de ayrılık gerçekleşebilirdi.” şeklinde ifade etti.
IMMOBILE AYRILIRSA TEMAS OLACAK
Siyah-beyazlı ekip, sezon sonunda Ciro Immobile ile yollarını ayırma kararı alırsa, Piatek ile temas kurma amacı taşıyor.
NE YAPTI?
2023 yılından bu yana Başakşehir forması giyen Piatek, takımıyla çıktığı 80 maçta 47 gol ve 6 asistle önemli bir performans sergiledi.