Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, hastaneye kaldırıldı. Bu durumu eşi Samar Dadgar, sosyal medya üzerinden duyurarak takipçilerini bilgilendirdi.
Deniz’in hastaneye kaldırılmasına tepki gösteren Dadgar, aileye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Hikayelerinde peş peşe paylaştığı mesajlarla bu duruma tepkisini dile getirdi.
“SİZİ CEHENNEM ATEŞİNDE YAKACAĞIM”
Dadgar, “Allah sizi affetmesin, bu adamın hastanede ne düşündüğünü, gözyaşlarını neden döktüğünü bilmenizi istiyorum. Özcan’a bir şey olursa sizi cehennem ateşinde yakacağım.” şeklinde ifadelerde bulundu.
KARDEŞİ DE AÇIKLAMA YAYINLADI
Özcan Deniz’in annesi Kadriye Deniz, oğlu ve gelini Samar Dadgar hakkında yaşanan sözlü tehdit ve şiddet iddiaları nedeniyle uzaklaştırma kararı almıştı. Aile içerisinde gerginlik sürerken, Samar Dadgar’ın kayınvalidesi ve Özcan Deniz’in kız kardeşi Yurda Güler tarafından şiddete maruz kaldığı iddiaları ortaya atıldı.
Tüm bu gergin gelişmelerin ardından, Kadriye Deniz “Gel Konuşalım” programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
“DAYAK YOK”
Kadriye Deniz, gelinine şiddet uyguladığına dair iddiaları yalanlayarak, “Dayak yok. Elim değmedi, dokunmadım. Üç yıldır Samar Dadgar’ı görmedim. Bir kez Özcan’la birlikte özür dilemeye geldiler. Hediyesini de taktım, ‘Sen de bu evin bir ferdisin, evladımsın’ dedim. Özcan’la gittiler ve sonra Samar’ı ne aradım ne sordum.” dedi.
“TORUNUMUN RUHUNU ÇALDI”
Çocuklarının yaşadığı sorunlardan duyduğu üzüntüyü ifade eden Kadriye Deniz, “Özcan ile Ercan, 40 yıl birlikteydiler. Üç yılda neden bu hale geldiler? Düşünüyorum. Özcan kazandı, doğru. Ama Ercan da kaybetmedi. Özcan, kız kardeşlerini yanında istemiyor, torunumu bana getirmiyor. Beni ve Yurda’yı Özcan kendisi çağırdı; kuzenler bir arada büyüyordular, ta ki Samar o eve gelene dek. Samar, torunum Kuzey’in ruhunu yavaş yavaş çaldı.” ifadelerini kullandı.