Denizli’nin Honaz ilçesinin Kocabaş Mahallesi’nde yaşayan Gülizar ve İsmail Şeşen çiftinin tek kızları Nazlı Şeşen, dün öğle saatlerinde aniden kayboldu. Ailesinin durumu fark etmesi üzerine yapılan ihbarla birlikte, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede, bir evin güvenlik kamerasındaki görüntüler, Nazlı Şeşen’in en son evinden çıkıp, evlerinin önündeki demir yolunda yürüdüğünü ve ardından kaybolduğunu ortaya koydu.
Kamera kayıtlarının incelenmesi sırasında, Şeşen’in demir yolunda yürürken Aksu Deresi üzerindeki köprüye doğru yöneldiği tespit edildi. Bu durum, küçük kızın dereye düşmüş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın balık adamları, derede arama çalışmalarına başladı. Bu esnada, dere kenarında Nazlı Şeşen’e ait bir terlik bulundu. Ayrıca, Aksu Deresi’nin debisi yüksek olduğundan, suyun seviyesini kontrol altına almak için Akbaş Barajı’ndaki kapaklar kapatıldı. İl Jandarma Komutanlığı’nın Asayiş Komando Timi, Honaz Jandarma Karakolu ekipleri ve jandarma arama köpeği de arama çalışmalarına katıldı. Çok sayıda gönüllü de bölgede yardım etmek için seferber oldu. Arama çalışmaları gece boyunca sürdü.
İlerleyen saatlerde, suyun debisinin azalmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı dalgıçlar, derede yeniden arama çalışmaları gerçekleştirdi.
Maalesef, yapılan aramalar sonucunda 4 yaşındaki Nazlı Şeşen’in cansız bedenine ulaşıldı.