Milliler, İspanya ile Konya’da Karşılaşıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamındaki maçında 7 Eylül’de İspanya ile karşılaşacak. Müsabakanın adresi ise Konya olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan duyuruya göre, Milliler, E Grubu’nun ikinci haftasında İspanya ile MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda mücadele edecek.

YAMAL KONYA YOLUNDA

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Son zamanlarda dünya futbolunun en çok gündeme gelen isimlerinden biri olan 17 yaşındaki İspanyol yıldız Lamine Yamal, bu defa A Milli Takımımıza karşı sahada yer alacak.

ARDA GÜLER-LAMINE YAMAL YARIŞMASI

Arda Güler ve Lamine Yamal’ın karşılaşacağı bu bölgesel mücadele, dünya genelindeki futbol tutkunları tarafından büyük bir merakla izlenecek.

A Milli Futbol Takımı, Konya’da bugüne kadar 7’si resmi toplamda 8 maça çıktı.

KONYA’DA 9. KARŞILAŞMA

Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti.

Milliler, bu karşılaşmalarda 15 kez rakip kaleyi bulurken, kalesinde ise 7 gole engel olamadı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı, A Milli Takım’ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri’nde Hollanda ve İzlanda, EURO 2020 Elemeleri’nde Fransa ve EURO 2024 Elemeleri’nde Letonya’yı mağlup ettiği önemli müsabakalara ev sahipliği yaptı.

Türkiye, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri E Grubu’nda İspanya, Gürcistan ve Bulgaristan ile mücadele edecek. Milliler, grup aşamasındaki ilk maçında 4 Eylül Perşembe günü Gürcistan’a konuk olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milliler, İspanya ile Konya’da Karşılaşıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!