Mahir Polat Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Durumu Endişe Veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mahir Polat, kalp damar rahatsızlıkları ve sürekli devam eden yüksek tansiyon problemleri sebebiyle hastaneye yatırıldı.

19 Mart’ta İBB’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gözaltına alınan Mahir Polat, 23 Mart tarihinde tutuklanmıştı. Ancak 9 Nisan Çarşamba günü, sağlık sorunları sebebiyle tahliye edildi.

Yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlığına rağmen bir süre cezaevinde kalan Polat, artan tepkiler üzerine ev hapsi şartlarıyla serbest bırakıldı.

Tahliyesinin ardından, Polat’ın kalp damar ve hipertansiyon tedavisi daha önce tedavi gördüğü hastanelerde sürdürüldü.

Halk TV’nin haberine göre; 14 Nisan’da hastaneye yatırılan Mahir Polat, burada bir süre tedavi gördükten sonra bu sabah tekrar eden kalp damar sorunları ve dirençli yüksek tansiyon nedeniyle Şişli Memorial Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ev hapsi sürecinde olan Polat’ın sağlık durumu, uzman doktorlar tarafından titizlikle takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mahir Polat Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Durumu Endişe Veriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!