Kayserispor’da Gisdol Dönemi Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, teknik direktör Sergej Jakirovic ile yollarını ayırmasının ardından hızlı bir şekilde yeni bir teknik adamla anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı kulüp, geçtiğimiz sezon Samsunspor’u çalıştıran Markus Gisdol ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, “Hoş geldin Markus Gisdol. Kulübümüz, teknik direktörlük görevini üstlenmesi için Markus Gisdol ile 2 yıllık bir anlaşmaya varmıştır. Bu iş birliğinin hem kulübümüz hem de Gisdol için hayırlı olmasını diliyoruz” açıklamalarına yer verdi.

2 YIL ÖNCE SAMSUNSPOR’U ÇALIŞTIRMIŞTI

Alman teknik adam, 2023-2024 sezonunda Samsunspor’un başında görev yapmış ve takımına 33 maçta 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet kazandırmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayserispor’da Gisdol Dönemi Başladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!