Karagümrük, Tiago Çukur ile Anlaştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında hücum hattını güçlendirme hedefi doğrultusunda Fatih Karagümrük, Tiago Çukur ile anlaştı.

Kırmızı-siyahlıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “2025-2026 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek takımımız, Tiago Çukur ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Tiago Çukur’a ailemize hoş geldin diyor, takımımız altında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

FORMA GİYDİĞİ TAKIMLAR

22 yaşındaki forvet, Türkiye’de Fenerbahçe ve Ümraniyespor çatısı altında mücadele etmiş, bunun yanı sıra İngiltere’nin Watford ve Doncaster Rovers, Belçika’nın Dender EH ve Beveren ile Hollanda’nın Roda takımlarında da görev almıştır.

Fenerbahçe A Takımı’nda forma şansı bulamayan Çukur, sadece rezerv takımda 2 kez görev almıştır.

GEÇEN SEZON NE YAPTI?

Geçtiğimiz sezon Roda formasıyla 32 resmi karşılaşmada yer alan Tiago Çukur, bu süreçte 6 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karagümrük, Tiago Çukur ile Anlaştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!