Ünlü sanatçı Kadir İnanır, 24 Mart 2024 tarihinde beyin damarındaki pıhtı nedeniyle acil bir şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yoğun bakım sürecini başarıyla geride bırakan İnanır, belli aralıklarla hastanede tedavi edilmeye devam ediyor.
Hayranları tarafından oldukça merakla beklenen Kadir İnanır’dan sevindirici bir gelişme yaşandı.
HASTANEDEN KARE
SOL Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Alper Taş, sanatçıyı hastanede ziyaret etti.
Ziyaretiyle ilgili bir fotoğraf paylaşan Taş, İnanır’ın sağlık durumu hakkında şu açıklamada bulundu:
Sevgili Kadir İnanır ağabeyimizi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Değerli Jülide Kural’ın sevgi dolu desteğiyle her geçen gün daha iyiye gidiyor. Her zamanki yakışıklılığı ve sıcak gülüşüyle bizi karşıladı. Dostlarına selam ve sevgilerini iletiyor.
NE OLMUŞTU
Kadir İnanır, 24 Mart’ta evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı sırada beyne pıhtı atması sonucu inme geçirmişti.
Acil müdahale edilen ünlü oyuncu, tedavi amaçlı entübe edilmişti.
Tedavi sürecinin olumlu sonuçlanmasıyla 1 Nisan’da yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Kadir İnanır, 4 Nisan’da taburcu olmayı başardı.