Izmir Aşkına Derneği Yarışmada Birinci Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’deki Sokağın Kadınları Müzikali Coşkulu Bir Şekilde Sahnelendi

Dernek üyeleri 115 vakıf ve bireysel katılımcının yoğun ilgiyle takip ettiği bir yarışmada kendi tasarladıkları kostümlerle İzmir’e birincilik ödülünü kazandılar. Adana, tarih ve doğa temalı yarışmaya Demeter kostümü, Portakal Çiçeği kostümü ve tek kanatlı İzmir Yalı Çapkını kuşu kostümü ile katılan İzmir ekibi, İzmir’deki doğal hayata da vurgu yaparak dikkatleri üzerlerine çekti. Gün boyunca büyük ilgi gören kostümler, İzmir’e bir ödül getirirken katılımcılardan da büyük beğeni aldı.

Ünlü iş insanı Ali Haydar Bozkurt’un önderliğinde gerçekleşen 12. Portakal Çiçeği Karnavalı, yerli ve yabancı yüzbinlerce kişinin katılımı ile renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Karnavalda yapılan konserler, kortejler, gösteriler ve yarışmalarla coşku dolu anlar yaşanırken, İzmir Aşkına ekibi her alanda parladı.

40 kişilik bir ekip ile korteje katılan dernek temsilcileri ve gönüllüler, şampiyonluk derecesi alan renkli kostümleriyle Adana sokaklarını İzmir ruhuyla donattılar. Sokağın Kadınları Müzikali’nin sahnelenmesiyle kültürel bir köprü oluşturan İzmir Aşkına Derneği, günün sonunda kostüm tasarım ödülünü de aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği organizasyona katılan İzmir Aşkına Derneği, uluslararası alanda İzmir’i başarıyla temsil ederek şampiyonluk plaketini kazandı. Karnavalın en ses getiren grubu olan dernek, İzmir’e dönüş yaptığında karnavalın yıldızları arasında yerini aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Izmir Aşkına Derneği Yarışmada Birinci Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!