İstanbul’daki Depremde 4 Okul Tahliye Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da 23 Nisan tarihinde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, bazı okulların tedbir amaçlı olarak tahliye edildiği bildirildi. Bu kapsamda Fatih Suphi Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Katip Çelebi İlkokulu, Üsküdar Halil Rüştü Anaokulu ve Silivri Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun boşaltıldığı belirtildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada, bu durumla ilgili detaylar paylaştı. Tekin, “İstanbul’daki 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından 3’ü tarihi olmak üzere 4 okul boşaltıldı.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu okullarımızdaki öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi farklı okullara taşıdık. 28 Nisan Pazartesi günü itibarıyla eğitim öğretim faaliyetlerine herhangi bir aksama olmaksızın başladılar.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’daki Depremde 4 Okul Tahliye Edildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!