İstanbul’da Tarihi Miting: Adalet İçin Birleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından İstanbul Maltepe’de büyük bir miting gerçekleştirildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde yaptığı konuşmada, “Bugün burada sadece bir miting yok. Bütün metro istasyonlarında, Marmaray istasyonlarında mitingler var. Bugün burada bir tarih yazılıyor” ifadelerini kullandı.

Mitingin sona ermesinin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Özel, “Bu daha başlangıç. Bundan sonra her hafta sonu bir ilde, her çarşamba İstanbul’un bir ilçesinde meydanlardayız.” dedi.

Özel, “Bugün 2,2 milyon yurttaşımız sel olup Maltepe meydanından taştı. Bayram arefesinde, adalet için, iradesine sahip çıkmak üzere meydanları dolduran tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Özgür Özel, gelecek dönemdeki planlarının devam edeceğini vurgulayarak destek veren herkese çağrıda bulundu. “Bu daha başlangıç. Bundan sonra her hafta sonu bir ilde, her çarşamba İstanbul’un bir ilçesinde meydanlardayız.” sözleriyle hedeflerinin net olduğunu belirtmiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Tarihi Miting: Adalet İçin Birleşti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!