İsrail’in Çocukları Hedef Alması: Korkunç Katliam!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamas tarafından yapılan açıklamaya göre, İsrail, Gazze’nin doğusundaki Tuffah Mahallesi’nde bulunan En-Nehil Caddesi’nde oyun oynayan çocukları hedef alarak korkunç bir katliam gerçekleştirdi. Bu saldırıda 8 çocuğun yaşamını yitirdiği belirtildi.

“ÇOCUKLARI KASITLI OLARAK HEDEF ALIP PARÇALIYOR”

Yapılan açıklamada, çocukları kasten öldürmenin ve füzelerle bedenlerini parçalmanın, İsrail’in ve onun faşist liderlerinin acımasız, sadist doğasını gözler önüne serdiği ifade edildi. Bu durumun tüm insani değerleri, normları ve uluslararası yasaları hiçe saydığını vurguladı.

Gazze’deki soykırımın seyri içerisinde, son 20 gün içinde 490’ı da dahil olmak üzere, toplamda yaklaşık 18 bin çocuğun soğukkanlılıkla ve uluslararası toplumun gözü önünde öldürüldüğüne dikkat çekildi.

“ABD DOĞRUDAN SORUMLU”

Açıklamada, Gazze’nin güneyindeki Refah, Han Yunus ve Deyr el-Belah kentlerinde de benzer “vahşi imha savaşının” sürdüğüne dair işaretler bulunduğu belirtildi. İsrail’in gerçekleştirdiği bu katliamlarda, Binyamin Netanyahu hükümetine siyasi ve askeri destek sağlayan ABD’nin doğrudan sorumlu olduğu vurgulandı.

Uluslararası topluma, Birleşmiş Milletler’e ve Arap ile İslam ülkelerine, savaşı durdurma ve faillerden hesap sorma çağrısı yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’in Çocukları Hedef Alması: Korkunç Katliam!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!