Google’ın heyecanla beklenen Android 15 güncellemesi, son aşamaya geldi. Şirket, Android 15 Beta 4 güncellemesini kullanıma sundu.
Google, birkaç ay önce Pixel telefonlar için Android 15 geliştirici ön izleme sürümünü piyasaya sürmüştü. Şimdi ise yeni güncelleme, Google modelleri için beta aşamasına geçti.
Android 15, geliştirme sürecinde sona yaklaşıyor. Android 15 Beta 4 güncellemesi, çoğu cihaz için “AP31.240617.010” yapı numarasını taşıyor ve Temmuz 2024 güvenlik yamasını içeriyor.
Yeni sürüm, öncelikle Pixel 6 ve üstü modeller için Android Beta Programı aracılığıyla kullanıma sunulacak. Daha sonra şu modellere yayılacak:
– Google Pixel 6, 7, 8 serisi
– HONOR Magic 6 Pro
– HONOR Magic V2
– Vivo X100
– iQOO 12
– Lenovo Tab Extreme
– Nothing Phone (2a)
– OnePlus 12
– OnePlus Open
– OPPO Find N3
– Realme 12 Pro+ 5G
– Sharp Aquos Sense 8
– Tecno Camon 30 Pro 5G
– Xiaomi 14
– Xiaomi 13T Pro
– Xiaomi Pad 6S Pro 12.4
Eğer beta programına kayıtlıysanız ve güncellemeyi almadıysanız, Ayarlar > Sistem > Yazılım güncellemeleri > Sistem güncellemesi > Güncellemeyi kontrol et adımlarını takip edebilirsiniz.
Google’ın 13 Ağustos’ta planlanan bir sonraki donanım etkinliğinde, Android 15’in genel sürümünün kullanıma sunulması bekleniyor.