Yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Galatasaray, sıradışı oyuncuları kadrosuna dahil etmek için çalışmalara başladı.
Nijeryalı yıldız Victor Osimhen’i takımında tutmayı hedefleyen sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun bonservisini almak için yoğun çaba harcıyor. Al-Hilal’in Osimhen ile ilgili düşüncelerini geri çekmesi, Galatasaray’ın bu transferde bir adım daha ilerlediği yönünde yorumlara sebep oldu.
HEM OSİMHEN HEM SANE…
Galatasaray’ın Leroy Sane için de temasları sürüyor ve bu konuda yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.
Ünlü futbol habercisi Fabrizio Romano’nun son gelişmelerine göre, Galatasaray, Osimhen ve Sane’ye yeni sözleşme örneklerini iletti.
SÖZLEŞME TEKLİFLERİ YOLLANDI
Taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Ayrıca, Osimhen’in Al-Hilal’in teklifini henüz kabul etmediği bilgisi de aktarıldı.
Foot Mercato, Al-Hilal’in Osimhen için sunduğu yıllık 35 milyon euroluk teklifi, oyuncunun talep ettiği iyileştirmeden sonra geri çektiğini öne sürdü.