Erdoğan ve Bahçeli görüşmesi: Sürpriz buluşma kararı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün bir araya geldi. Görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde saat 14.45’te başladı ve yaklaşık 1 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bugün saat 14.30’da Külliye’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ni kabul edeceği açıklanmıştı. İki liderin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştükten sonra bir araya gelme kararı alması dikkat çekti.

Meclis’teki sivil anayasa turunun ilk aşaması tamamlandı ve niyetler belli oldu. Masadaki ana konunun sivil anayasa olması bekleniyor. Ayrıca terörle mücadele de gündemde önemli bir konu olacak.

Erdoğan’ın Gazze için yürüttüğü diplomatik çalışmalar devam ediyor. İsrail’in devam eden soykırımının ardından, İsrail ile durdurulan ticaret, özellikle insani yönüyle dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Bahçeli görüşmesi: Sürpriz buluşma kararı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!