Fenerbahçe’nin sezonun son bölümünde eleştirilerin hedefi haline gelen en golcü oyuncusu Youssef En-Nesyri, Fas medyasına önemli açıklamalarda bulundu.
Sevilla’dan 20 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Faslı forvet, attığı 30 gole rağmen sık sık eleştirilerle karşı karşıya kaldı.
Ülkesindeki Elbotola gazetesine demeç veren En-Nesyri, genel olarak sezonun başarılı geçtiğini ve memnun olduğunu belirtti.
“ALLAH’A ŞÜKÜR BU YIL İYİ GEÇTİ”
Nesyri, “Allah’a şükür bu yıl iyi geçti. Hem Türkiye Ligi’nde hem de Avrupa Ligi’nde çok sayıda gol atmayı başardım.” şeklinde konuştu.
Fas milli takımı için forma giymenin kendisi için özel bir anlam taşıdığını belirten En-Nesyri, sözlerine şöyle devam etti:
“Fas halkını temsil etmek benim için bir onur. Hazırlık kampında başarılı olmayı ve Afrika Kupası’na en iyi şekilde hazırlanmayı umuyorum. Hedefimiz, ev sahibi olduğumuz bu turnuvada şampiyonluğumuzu korumak için en iyi şekilde hazırlanmak.”