Diogo Jota İçin Saygı Duruşu Yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2025 Kulüpler Dünya Kupası çeyrek final müsabakalarında, İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un 28 yaşındaki Portekizli futbolcusu Diogo Jota’nın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle saygı duruşu gerçekleştirilecektir.

FIFA’nın resmi web sitesinden yapılan açıklamada, cuma ve cumartesi günü düzenlenecek olan karşılaşmalarda saygı duruşu yapılacağı belirtildi.

“SAYGI DURUŞU YAPILACAK”

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

4 Temmuz Cuma ve 5 Temmuz Cumartesi tarihlerinde oynanacak FIFA Kulüpler Dünya Kupası çeyrek final mücadelelerinin her birinde bir dakikalık saygı duruşu düzenlenecek. Ayrıca, FIFA’nın merkezi olan İsviçre’nin Zürih kentinde bayraklar da yarıya indirilecektir.

KARDEŞİYLE BİRLİKTE HAYATINI KAYBETTİ

Portekizli forvet Diogo Jota, İspanya’nın Zamora şehrinde meydana gelen bir trafik kazasında, kendisi gibi futbolcu olan kardeşi Andre Silva ile birlikte yaşamını yitirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diogo Jota İçin Saygı Duruşu Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!