DERİN DENİZDE GİZEM YAŞANIYOR: UFO MU YOKSA ANTİK KALINTI MI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilim insanları, dünyanın en büyük derin deniz gizemlerinden birinin sonunda çözüldüğüne inanıyor. Uzayda aranan uzaylılar denizin derinliklerinde bulunabilir. İsveçli kaşifler Peter Lindberg ve Denis Asberg, 2011 yılında Baltık Denizi’nde hazine arayışındayken sonar radarlarıyla şaşırtıcı bir yapı keşfettiler. Discovery Channel’ın bildirdiğine göre, dalgalara 300 fit (90 metre) derinlikte bulunan nesne, yaklaşık 200 fit (60 metre) çapında dairesel bir yapıya sahipti. Bu yapı, köşeli çizgilerle işaretlenmiş olmasıyla dikkat çekiyordu ve birçok kişi tarafından ikonik Yıldız Savaşları gemisi Millennium Falcon’a benzetildi.

Keşfin daha da ilginç yanı, yaklaşık 200 metre (660 feet) uzaklıktaki karanlık bir deliğe ve başka bir bilinmeyen nesneye giden “merdiven benzeri oluşumlar” içermesi görünüyordu. Bu bulgu, bazıları tarafından eski bir uygarlığa ait kalıntılar olabileceği, bazıları tarafından bir UFO kabuğu olduğu ve hatta bazıları tarafından gizli bir Nazi silahı olabileceği şeklinde çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Yıllar boyunca Baltık Denizi Anomalisi olarak bilinen bu gizemli yapı hakkında uzmanlar arasında fikir birliği sağlanamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DERİN DENİZDE GİZEM YAŞANIYOR: UFO MU YOKSA ANTİK KALINTI MI?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!