Derbi Öncesi: Beşiktaş ve Galatasaray’ın Güç Mücadelesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş, cumartesi günü Dolmabahçe’de Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Bu kritik mücadele öncesinde, sarı-kırmızılı ekip hücum gücü ile dikkat çekerken, siyah-beyazlılar ise savunma disiplinleri ile öne çıkıyor.

GALATASARAY, HÜCUMDA ETKİLİ

Galatasaray, Süper Lig’de geride kalan 27 karşılaşmada yalnızca evinde oynadığı Fenerbahçe ile oynadığı derbide gol atma başarısı gösteremedi.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde attıkları 68 golle en üst sıradalar. Galatasaray’ın hücum hattında Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün önemli bir etki yaratıyor.

BEŞİKTAŞ, 39 GOL ATTI

Beşiktaş, rakip fileleri toplamda 39 kez havalandırdı. Siyah-beyazlıların gollerinin büyük bir kısmı Ciro Immobile, Rafa Silva ve Ernest Muçi tarafından kaydedildi.

BEŞİKTAŞ, EN AZ GOL YİYEN 2. TAKIM

Savunma alanındaki performansıyla Beşiktaş, ligdeki en iyi takımlardan biri olarak anılıyor.

Siyah-beyazlılar, 26 karşılaşmada kalesinde 26 gole engel olamazken, 9 müsabakayı gol yemeden tamamlamayı başardı.

Beşiktaş, Fenerbahçe’nin ardından en az gol yiyen ikinci takım konumunu koruyor. Bu sezon kalede Mert Günok 25, Ersin Destanoğlu ise 1 maçta görev aldı.

Ersin, ligin ilk yarısında deplasmandaki Galatasaray derbisinde forma giymişti.

GALATASARAY, 9 KEZ KALESİNİ GOLE KAPADI

Galatasaray, ligdeki karşılaşmalarda toplam 27 gol gördü. Sarı-kırmızılılar, geride kalan haftalarda 9 maçta rakiplerine gol atma fırsatı vermedi.

Galatasaray’da kaleci Fernando Muslera 26 maçta görev yaparken, Günay Güvenç ise 1 karşılaşmada sahadaydı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Derbi Öncesi: Beşiktaş ve Galatasaray’ın Güç Mücadelesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!