Dehşet veren olay: Fatih’te cani koca!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Yedikule’de Meydana Gelen Cinayet Olayı

İstanbul’un Fatih ilçesinde meydana gelen dehşet verici olayda, Cezayir uyruklu Zahra Nojioua (29) adlı bir kadın cinayete kurban gitti. Olay, 2022 yılında Türkiye’ye yerleşen Zahra Nojioua’nın evlendiği Doğukan Uğur ile arasında çıkan sorunların tırmanmasıyla patlak verdi.

Dün yaşanan olayda, Doğukan Uğur ile eşi Zahra Nojioua arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle sinirler iyice gerilen Doğukan Uğur, eline aldığı bıçakla eşinin boğazını kesti. Zahra Nojioua kanlar içinde yere yığılırken, Doğukan Uğur olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine ulaştı ve maalesef Zahra Nojioua’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, şüpheli Doğukan Uğur’un yakalanması için başlattıkları çalışmaları sürdürüyor.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dehşet veren olay: Fatih’te cani koca!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!