Cansu Ç. Çöpte Doğan Bebeğin Annesi Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu’da Çöpte Bulunan Bebeğin Hikayesi

Olay, 2 Kasım 2023 tarihinde Kastamonu il merkezi Kuzeykent Mahallesi’nde Karadut Sokak üzerinde meydana geldi. Vatandaşlar, çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılı vaziyette bulunan yeni doğan bir bebeği fark etti. Sağlık ekipleri, bebeği Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata döndürdü. Polis, yapılan çalışmalar sonucunda bebeğin annesinin Cansu Ç. olduğunu tespit etti. Cansu Ç., ailesine haber vermeden tuvalette doğum yapmış ve bebeği çöpe bırakmıştı. Bebek, Ankara’daki tedaviden sonra sağlığına kavuştu.

Cansu Ç.’nin duruşması Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde başladı. Tutuklu bulunan Cansu Ç., SEGBİS aracılığıyla mahkemeye katılarak savunma yaptı.

Cansu Ç., hamile olduğunu ailesinden gizlediğini ve bebeğin ölü doğduğunu sandığını söyledi. İnternetten doğum videoları izleyerek doğum yaptığını belirten Cansu Ç., çocuğu çöpe atmış ve babasına vermişti. Mahkemede yaptığı savunmada, çocuğuna sahip çıkmak istediğini ifade etti.

Duruşmada tanık olan bebeğin babası Kenan G. ise Cansu’nun hamileliğini öğrendikten sonra cezaevine girdiğini ve olay sonrası Cansu’nun çocuğunu çöpe attığını söyledi.

Eski nişanlısı Ercan K. duruşmada tanık olarak, Cansu’nun hamileliğinden haberi olmadığını ve ilişkilerinin sona erdikten sonra Cansu’nun hamile olduğunu öğrendiğini belirtti.

Mahkeme heyeti, Cansu Ç.’nin tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cansu Ç. Çöpte Doğan Bebeğin Annesi Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.