Bodrum FK, Galatasaray İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 32. haftasında Bodrum FK, 18 Nisan Cuma günü saat 20.00’de Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesi Bordum FK, Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde Bodrum Stadyumu’nda yoğun bir antrenman süreci geçirmekte. Takım, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

TAKTİK ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLDİ

Ligde yükselişe geçmeyi hedefleyen Bodrum FK’da, Morais’in özellikle taktiksel çalışmalara ağırlık verdiği dikkat çekiyor. Galatasaray’a karşı daha kontrollü bir oyun sergilemeyi planlayan Morais, oyuncularından maksimum mücadele bekliyor.

BODRUM FK’NIN HEDEFİ PUAN VE PUANLAR ALMAK

Antrenmanlarda futbolcuların gösterdiği azim ve istek, teknik ekibi sevindiriyor. Bodrum FK, İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönerek hem moral kazanmayı hem de ligdeki durumunu iyileştirmeyi hedefliyor.

“EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMAMIZ LAZIM”

Antrenman esnasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Jose Morais, Galatasaray maçı için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. Morais, şunları belirtti:

“Zor bir mücadele olacak. Galatasaray, bu ligin en güçlü takımlarından biri ve son yıllarda kazandığı şampiyonluklarla da bu gücünü pekiştirdi. Oyuncularım için bu maçı oynamak önemli bir deneyim olacak. Galatasaray son dönemlerde oldukça formda, kaliteli bir kadroya sahip. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor çünkü güçlü bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Puan tablosuna bakarak değişim sağlayamıyoruz. Maçları tek tek değerlendirerek puan tablosunda ne olacağını göreceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum FK, Galatasaray İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!