Beşiktaş Yıldızı Rafa Silva’yı 6 Milyon Euro’ya Transfer Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Portekizli futbolcu Rafa Silva’yı transfer ettiğini KAP’a bildirdi. Kulüp, 3 yıllık sözleşme için yıllık 6 milyon euro ödeme yapacak.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Rafa Silva ile İstanbul’da 3 yıllık sözleşme imzaladı. KAP’a yapılan açıklamada her sezon için 6 milyon euro ödeneceği belirtildi.

Resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren 2026-2027 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalandı.

“Ben de oraya geliyorum” şeklinde yapılan paylaşımla Beşiktaş, Rafa Silva’nın transferini duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Hoş geldin Rafa Silva” ifadesi kullanıldı.

Transfer videosunda Rafa Silva’nın, “En iyi stadyuma mı gidiyorsun? Sürprizim var, ben de oraya geliyorum” şeklindeki konuşması dikkat çekti.

Geçen sezon Benfica formasıyla 52 maça çıkan 31 yaşındaki Rafa Silva, 22 gol atıp 15 asist yaparak dikkat çekti.

Portekiz’de Atletico Povoense, Alverca ve Feirense altyapılarında oynayan Rafa Silva, 2016’da Benfica’ya transfer oldu ve 8 yıldır burada forma giyiyordu. Beşiktaş’a transfer olması halinde ilk kez ülkesi dışında bir kariyere adım atmış olacak.

2016’da Avrupa Şampiyonu olan Portekiz Milli Takımı kadrosunda yer alan Rafa Silva’nın kulüp kariyerinde 3 Portekiz Ligi, 2 Portekiz Kupası ve 3 Portekiz Süper Kupası şampiyonluğu bulunuyor. Ayrıca 25 kez milli formayı giyen Silva, 4 asist yapmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Yıldızı Rafa Silva’yı 6 Milyon Euro’ya Transfer Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!