Beşiktaş, Sivasspor Hazırlıklarına Hızla Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Lig’in 23. haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçı için hazırlıklara bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer liderliğinde yapılan çalışma, dinlenme, kondisyon ve taktik odaklıydı.

İDMAN ÇİFT KALE MAÇLA SONA ERDİ

Dün Kırklarelispor ile oynanan maçta görev alan futbolcular, gün boyunca salonda rejenerasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncular pas çalışmasıyla başlayan idmanı, 5’e 2 top kapma uygulamasıyla sürdürdü ve dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla noktaladı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK

Siyah-beyazlı ekip, yarın saat 11.45’te yapacağı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Sivasspor Hazırlıklarına Hızla Devam Ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!