Sevilen sanatçı Bayhan, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde düzenlenen bir konser sırasında talihsiz bir kaza geçirdi. Hayranlarıyla buluştuğu bu özel anlarda, sahnede bir objeye takılarak sendeledi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan ünlü şarkıcının, şarkı söylerken hoparlör ya da kabloya takılması sonucu dengesini kaybedip düştüğü anlar, izleyenler tarafından kaydedildi.
DENGESİNİ KAYBETTİ
Performansı sırasında dengesini yitirerek yere düşen Bayhan, bu talihsiz anlarıyla dikkatleri üzerine çekti. O anlar, kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.
AÇIK HAVA SAHNESİNDE ENDİŞELENDİREN ANLAR
Sahne, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde kurulan açık hava platformunda bulunuyordu. Konser kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından coşkuyla takip ediliyordu.
KONSER DEVAM ETTİ
İlk başta kısa bir panik yaşansa da, Bayhan’ın hızla yeniden ayağa kalkmasıyla seyirciler rahatladı. Sanatçı, kazaya rağmen konserine kesintisiz bir şekilde devam etti, hayranlarından destek aldı.