AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bugün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başıboş ve saldırgan sokak köpekleri sorununa ilişkin hazırladıkları raporu sunduğunu belirtti.
Yenişehirlioğlu, açıklamasında şunları ifade etti: “Raporumuzun detaylarına Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum. Sokaklarda vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlayacak ve herkesin mutabık kaldığı bu sorunun çözümüne inancımız tamdır. Toplumun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacak net bir çözüm bulunması bizim en büyük temennimizdir.
İnsan, hayvan ve çevre sağlığını korumak adına ortaya konulan bu iradenin toplumumuzun ihtiyaçlarına uygun şekilde çözüm bulmasını umuyoruz. Raporumuzun sorunun çözümüne önemli katkı sağlayacağına inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum.”
Bahadır Yenişehirlioğlu, raporu Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunarken yaşananları sosyal medya hesabından da paylaştı. Yenişehirlioğlu, raporun detayları konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gösterdiği ilgiye de teşekkür etti. Son olarak, raporun sokak köpekleri sorununun çözümüne önemli katkı sağlayacağına inancını dile getirdi.