Bakan Tunç: ‘Hukuk Devleti Milletin Kaynaklarını Kullanmalı’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, belediye başkanlarının milletin kaynaklarını kötüye kullanmaması gerektiğini belirterek, hukuk devletinin devreye gireceğini vurguladı. Tunç, Bartın’a yaptığı ziyaret sırasında Ulus Belediyesi’ni ziyaret etmeden önce vatandaşlara seslendi.

Bakan Tunç, tekrar seçilen Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’un ilçeye güzel eserler kazandıracağına inandıklarını söyledi. Uzun’a projelerini hayata geçirmesi için hükümet olarak destek olacaklarını belirten Tunç, Uzun’a verilen destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Yerel yönetimlerin demokrasinin beşiği olduğunu vurgulayan Tunç, belediye başkanlarının milletten aldıkları desteği halka hizmet olarak kullanması gerektiğini dile getirdi. Kamu kaynaklarının tamamının vatandaşlara hizmet için kullanılması gerektiğini vurgulayan Tunç, bu konuda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Tunç, Ulus’a yapılan hizmetlerden bahsederek, yeni dönemde de belediyenin projelerini ileriye taşımak istediklerini ifade etti. Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u makamında ziyaret ettikten sonra Vali Nurtaç Arslan ve diğer yetkililerle bir araya geldi.

Haber Kaynağı: AA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Tunç: ‘Hukuk Devleti Milletin Kaynaklarını Kullanmalı’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!