Ataman: “Ülkeme Küfür Edilemez!” Dedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Panathinaikos AKTOR Başantrenörü Ergin Ataman, Yunanistan Ligi play-off final serisi ikinci maçının ardından düzenlenen basın toplantısında düşüncelerini paylaştı.

“HİÇ KİMSE ÜLKEME KÜFÜR EDEMEZ”

Maç öncesinde ve sırasında meydana gelen olayları sert bir dille eleştiren Ataman, “Bu, spor değil. Bu bir sirk. Burada hiç kimse ülkeme küfür edemez. Bana veya Panathinaikos’a hakaret edebilirler ama Türkiye’ye böyle bir şey söyleyemezler. Bu nedenle ikinci teknik faul bana verildi.” şeklinde konuştu.

“AGRESİF OYNAYACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ”

Olympiakos’un oldukça sert bir oyun sergilediğine dikkat çeken Ataman, “Onlar 33 serbest atış kullandı; biz ise 17 serbest atışla yetindik. Çarşamba günü oynanacak üçüncü maçta basketbol oynayacağız. OAKA bir sirk alanı değil, herkes burada saygı göstermeli. Agresif bir stratejiyle sahada olacağız ve bu maçı kazanmayı hedefliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Play-off serisinde durumun 1-1’e geldiği bu mücadelenin öncesinde, yaşanan olaylar sebebiyle Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos ve ailesinin salondan çıkarıldığı öğrenildi.

Serinin üçüncü maçı 4 Haziran Çarşamba günü OAKA’da gerçekleşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ataman: “Ülkeme Küfür Edilemez!” Dedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!