Antalya’da Katliam: Cani Sezer Bozkurt’un Sonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da yaşanan trajik olay tüm ilçeyi sarstı. 33 yaşındaki Sezer Bozkurt, gece yarısı gerçekleştirdiği eylemle dikkatleri üzerine çekti. Bozkurt, polislerden kurtulamayacağını anladığı an, 17 yaşındaki E.G.’yi de hayattan kopardı.

Olay, Siteler Mahallesi’nde devriye görevini icra eden bekçilerin Bozkurt’u durdurup kimlik kontrolü yapmasıyla başladı. Hakkında arama kararı bulunan Bozkurt, bu esnada yanında bulunan kız arkadaşı Elif G. ile birlikte kaçarak eski eşinin evine sığınmaya çalıştı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Bozkurt ve Elif G., eski eşinin kendilerini eve almadığı sırada apartmanın odunluk kısmına saklandılar. Burada hala tespit edilemeyen Bozkurt, güvenlik güçlerine elinde bir tabanca olduğunu ve gelmeleri halinde kız arkadaşını ve kendisini vuracağını bildirdi.

Kendisine yapılan ikna çağrılarını dikkate almayan Bozkurt, ilk olarak Elif G.’ye ateş açtı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. İlerleyen dakikalarda Bozkurt da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cesetler, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edileceği açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Katliam: Cani Sezer Bozkurt’un Sonu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!