Ankara’da Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika gelişmesi… Ankara Valisi Vasip Şahin, yarın yapılacak olan eğitim faaliyetlerine ara verileceğini açıkladı. Kar ve fırtına uyarısına dayanarak, bu kararın alındığı bildirildi.

Yapılan son meteorolojik analizlerde, Ankara’da Cuma günü sabah saatlerinden itibaren etkili olacak kar yağışı bekleniyor. Öğle saatlerine kadar sürecek olan bu yağışın, yer yer 15 cm’ye kadar kar örtüsü oluşturabileceği ve kuvvetli rüzgar ile fırtına (40 ila 60 km/h) olacağı vurgulandı. Bu nedenle, Valiliğe bağlı özel ve kamu tüm eğitim-öğretim kurumlarıyla kursların bir gün süreyle tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Ayrıca, 10 yaş ve altındaki çocukları bulunan kadın kamu görevlileri ile hamile ve engelli kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Kar ve Fırtına Nedeniyle Eğitime Ara!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!