Ankara-Niğde Otoyolu’nda meydana gelen trajik bir kazada iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Bu kazada dört kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kaza saat 21.00 civarında Ankara-Niğde Otoyolu’nun Bala mevkisinde gerçekleşti. K.T. yönetimindeki 06 BIM 593 plakalı Mazda marka otomobil, otoyolda geri dönüş yaparak ters yönde seyre başladı. Ters yolda ilerleyen otomobil, E.A. kontrolündeki başka bir otomobille doğrudan çarpıştı.
Olayın ardından çevredekilerin yaptığı ihbar üzerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Araç içerisinde sıkışan şahıslar, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda kurtarıldı. Kazanın sonucunda Mazda marka otomobilin sürücüsü K.T. ile diğer otomobilin sürücüsü E.A. ve otomobilde bulunan İ.A. ve Ç.A. hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.A.’nın durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. Ölenlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.