Alkollü Sürücü Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı öncesinde denetimlerini yoğunlaştıran Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Çiftlikköy ilçesinde Yalova-İzmit kara yolu üzerindeki Hava Meydan Komutanlığı karşısında uygun olmayan bir şekilde park edilmiş bir otomobilden şüphelendi. Söz konusu araçta sürücü koltuğunda oturan Yağmur G. isimli kadının uyuduğu tespit edildi. Yapılan alkol ölçümünde 4.15 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, daha önce ‘Alkollü araç kullanmak’ ve alkolmetreyi üflemeyi reddetmek gibi suçlardan dolayı ehliyetine 15 Ocak 2038 tarihine kadar el konulduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA CANLI YAYIN AÇTI

Yağmur G.’ye, 37 bin 354 TL para cezası kesilirken, daha önce geçici olarak el konulan sürücü belgesine uygulanan ceza ise 15 Ocak 2043 tarihine kadar uzatılmıştır. Yağmur G. 5 Haziran’da uygulanan cezanın ardından, ehliyetsiz bir şekilde direksiyon başına geçerek sosyal medya hesabından canlı yayın gerçekleştirdi. 11 Haziran’da Çınarcık ilçesinde, 12 Haziran’da ise Yalova Armutlu yönüne seyir halinde olduğu kaydedilen canlı yayınlar dikkat çekti.

OTOMOBİLİ İSTANBUL’A GÖTÜRMÜŞ

Ayrıca, bir yakınının paylaşımında Yağmur G.’nin bozulan otomobili İstanbul Güngören Bağcılar Sanayi Sitesi’ne tamire götürdüğü anlar yer aldı. Paylaşımı yapan kişi, ‘Ya sanayi, ya karakol, ya hastane. Ben seni normal bir yerden bulamayacak mıyım’ şeklinde dikkat çeken ifadelerde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alkollü Sürücü Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!