AK Parti, Kızılcahamam’da İstişare ve Değerlendirme Kampına Giriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti, 7-8 Haziran tarihlerinde genel merkez yöneticileri ve milletvekilleri ile, 1-2 Temmuz tarihlerinde belediye başkanlarıyla Kızılcahamam’da kamp düzenleyecek. Seçim sonuçları değerlendirilerek yeni yol haritasının belirleneceği kamp, 7 Haziran Cuma günü başlayacak.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, yazılı açıklamasında, Türk siyasi kültürüne kazandırılan ve gelenekselleşen istişare ve değerlendirme toplantılarına iki yeni halka ekleyeceklerini belirtti. 31 Mart seçimlerinin sonuçları değerlendirilerek yeni yol haritasının belirleneceği toplantılar, 7-8 Haziran tarihlerinde Kızılcahamam’da genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle, 1-2 Temmuz tarihlerinde Genel Merkez Konferans Salonu’nda belediye başkanlarıyla gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İştişare ve yenilenme sürecimizin sonunda AK Parti olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam etmekte kararlıyız” diyerek değişimin sinyalini vermişti. Ayrıca, “Hata değil, yanlışta ısrar kaybettirir.” ifadelerini kullanarak AK Parti’nin her türlü kişisel hesabın üzerinde olduğunu vurgulamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti, Kızılcahamam’da İstişare ve Değerlendirme Kampına Giriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!