Adana’da yaşanan üzücü olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. 14 katlı bir apartmanın 12’nci katındaki dairede yaşayan 31 yaşındaki Engin Yüce, evine davet ettiği sevgilisi 23 yaşındaki Şevval Çiftçi ile aralarındaki tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya geçti.
Çiftçi, boyun, karın ve bacaklarından bıçaklandığında kanlar içinde yere yığıldı. O esnada Yüce, yemek masasında 6 sayfalık bir intihar notu yazdıktan sonra apartmanın penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Olayı görenlerin yaptığı ihbar sonucunda, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Engin Yüce’yi apartmanın otoparkında, Şevval Çiftçi’yi ise evde ölü olarak buldu.
Olay yerindeki incelemelerin ardından her iki genç bireyin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Şevval Çiftçi’nin annesi Sibel ve babası Tayyar Çiftçi de Adli Tıp Kurumu’na gelerek gözyaşlarına boğuldular. Anne Sibel Çiftçi, “Gitti yavrum, gitti. Ben kuzuma, ciğerime yetişemedim. Hiç mi beni düşünmedin kuzum? ‘Yetiş’ dedin de ben mi duymadım? Ciğerim ne kadar can çekiştin kuzum. Kızımı getirin, çok özledim” diyerek acısını dile getirdi.
Engin Yüce’nin bıraktığı intihar mektubunda ise, “Annem ve kardeşim benim üzerime oynuyor. Annem bana komplo kurdu. Delirmek üzereyim. Annemi de kendimi de öldürebilirim” ifadelerine yer verdiği öğrenildi.
Bu arada, Çiftçi’nin cenazesinin Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine götürüleceği bildirildi. İkilinin otopsi işlemleri ise devam ediyor.